Följande tjänster erbjuds


Andlig konsultation - Behöver du råd kring din andliga resa eller har du kört fast i din utveckling eller behöver du bara en bollplank för att ta din träning till nästa nivå så är detta en tjänst för dig. Alla ämnen kan läggas fram på bordet.

20 min

Kostnad: 250 kr


Vägledning/spådom - Redskap som använd är tarot, runor samt i ching för att vägleda dig i livets alla frågor. Kärlek, ekonomi, allmänt och livets alla göromål. Sessionen tar ca 30 minuter

Kostnad: 400 kr.


Horoskop - Ger dig en utförlig astrologisk läsning i vilka förutsättningar du föddes och hur det har utvecklats till nu. Kan också lägga för dig och din andra hälft för att jämföra hur energierna korresponderar med varandra. I läsningen ingår också vilka änglar/andar som funnits med under hela din resa och hur du kan kalla på dessa för att få hjälp i olika områden av livet.

60 min

Kostnad: 750 kr


Healing - Behöver du helande i en aspekt av livet eller påfyllning av livsenergi kan denna behandling vara för dig. Kan göras på distans.

Tar ca 30 min

Kostnad: 400 kr


Kristallhealing - Med hjälp av kristallernas energi kopplade till dina chakra kan blockeringar lyftas. Kan även göras på distans.

Tar ca 20 min

Kostnad: 300 kr


Husrensning - Behöver ditt hem en rensning utav energier eller andemakter kan detta lösas. Obs, måste göras på plats. Pris varierer mellan 600-1000 kr beroende på hemmets storlek + resekostnaderna.


Ljusmagi - Ett personligt ljus tänds med ditt namn på och i rätt färg och olja för ändamålet och det får brinna på ett altare för syftet som du önskar. Ljusmagi ger en hjälpande hand och knuff i önskad riktning. Meddela syfte samt önskat mål vid beställning.

Kostnad: 100 kr


Talismaner - En talisman är ett objekt laddad med energi och kraft samt symboler för att attrahera in eller stöta bort något i ditt liv. Vi kan ordna samt helga talismaner för alla behov, vare sig det är kärlek, ekonomi, beskydd eller andra önskemål. Obs, en talismanbeställning måste föregås av en andlig konsultation.

Kostnad: Priset på talismanen varierar beroende på dess önskade styrka och syfte.


Ritualarbeten - Ritualarbeten fungerar ungefär som talismaner men är mer direkta och påverkar livet i den aspekten som du önskar, vare sig det är kärlek, ekonomi, beskydd eller det man behöver. Måste föregås av en andlig konsultation innan.

Kostnad: Priset beror på ritualens omfattning och syfte.Föreläsningar

 

Att uppnå det omöjliga – En föreläsning om Magins Konst

 

Detta är en föreläsning där du kommer att få en djup inblick i vad magi egentligen är för något och vad det handlar om. Cain D. Thorson har många års utav erfarenhet som ceremoniell magiker och är initierad inom flera olika system. Under föreläsningen kommer magins beståndsdelar att plockas isär och presenteras, samt syftet med att lära sig och utföra magi. Olika inriktningar och traditioner kommer att förklaras på ett tydligt samt lättbegripligt sätt. Magin kommer inte längre att vara något komplicerat eller otillgängligt.


Andligheten förenklad och utvecklad

Vi har alla en bild utav vad andlighet är för något och vad det innebär att arbeta andligt. Men vad händer sen och varför gör vi som vi gör inom det andliga. New age har öppnat ett smörgåsbord med material alltifrån öst till väst och det kan vara väldigt förvirrande att kunna navigera inom dessa områden. Denna föreläsning kommer att tydliggöra ämnet så att alla kan förstå, samt ta upp syftet med andlig utveckling på ett djup som aldrig tydliggjorts förut. Efter föreläsningen kommer ni att förstå vad det innebär att gå en andlig väg samt vilka fallgropar man skall undvika.

 

Liv efter döden – Själens hemligheter

 

Denna föreläsning behandlar kanske det största mysteriet i vårt begrepp om universum, nämligen döden. Cain D. Thorson kommer att gå igenom olika kulturers syn på vad som händer vid döden, och sedan ur ett magiskt perspektiv förklara vad det handlar om. Själens beståndsdelar kommer också att behandlas sett utifrån ett perspektiv ifrån Livets Träd.

 

Spådomskonsten i historian

 

Följ med på en resa i vad spådomskonsten har inneburit i olika kulturer genom historians gång. Vilken roll har den spelat i samhället och vad betyder den idag? Cain D. Thorson kommer också att förklara vad spådom egentligen är i sina mindre beståndsdelar.

 

Esoterisk Taoism – En föreläsning om taoistisk helande

 

Denna föreläsning är en genomgående förklaring till vad taoismen handlar om, och hur man kan använda sig utav den. De fyra skatterna samt hur dessa kan brukas på ett praktiskt sätt för den moderna människan. Cain D. Thorson har över tio års erfarenhet utav taoism, samt är själv initierad i Wudangsekten i Kina.

 

 

Sanningen bakom hemsökta hus

Följ med på en spännande föreläsning som behandlar ämnet och visar vad som egentligen händer när ett hem verkligen blir hemsökt. Under föreläsningen kommer flera olika former utav hemsökelser samt energimanifesteringar gås igenom och hur man kan handskas med dem. Hemsökta hus har blivit en tv-underhållning, men verkligheten är en helt annan. Här kommer korten att läggas på bordet.

 

Alkemi – Hemligheten bakom De Vises Sten

 

Har du alltid undrat över vad de forna alkemisterna egentligen sysslade med och vad dem försökte att åstadkomma är detta föreläsningen för dig. Alkemi är ansedd att vara den ”Kungliga Disciplinen” inom magins konst och den drar en hårfin gräns mellan vetenskapen och det ockulta. Alkemisten är en person som besitter djupa kunskaper inom kemi och ritualmagi och denna konst var högt aktad för bara några hundra år sedan. Under denna föreläsning kommer magikern och ockultisten Cain D. Thorson att ta dig med på en resa genom historian samt att förklara olika alkemiska fenomen som bl.a homonucullus som var konsten att skapa liv och hemligheten till att skapa guld samt att få evigt liv, nämligen De Vises Sten.


Magiska Väsen

 

Änglar och demoner, planetandar och elementandar osv. Många av oss har någon form utav idé vad dessa väsen är för något, men hur mycket vet vi egentligen om dem? Sanningen är att källorna inte stämmer särskilt mycket överens med vad vi har fått lära oss sen barnsben. Magikern och ockultisten Cain D. Thorson har en gedigen kunskap inom området och kommer under denna föreläsning förklara deras ursprung, samt jämföra österländska källor med västerländska.

 

Djävulens Ursprung

 

Det finns få karaktärer i världen som är så omtalade som Djävulen. Djävulen har blivit en symbol för ondskans källa i väst, men vem är Djävulen egentligen? Denna föreläsning kommer att gå till botten med vart ifrån Djävulen kommer, samt att diskutera fenomenet ondska sett ifrån ett kabbalistiskt perspektiv.Den förlorade visdomen ifrån Afrikas slavar

I denna föreläsning förklarar magikern och ockultisten Cain D. Thorson vad som egentligen hände när slavarna kom till Västindien och hur vodoun skapades. Under föreläsningen kommer Cain att ge konkreta exempel på vad som skiljer denna magiska traidition ifrån både de österländska samt de västerländska traditionerna som vi är vana vid idag. Denna tradition är höljd i magisk mystik, samt skydd pga rädsla och fördom baserad på okunskap. Låt denna föreläsning slå hål på detta och upplev en magisk kväll du sent kommer att glömma.


Sexmagi och Andlighet

 

I denna föreläsning tar magikern och ockultisten Cain D. Thorson upp det kontroversiella och tabubelagda ämnet sexmagi och förklarar på djupet vad det är för något och vilken roll det kan ha i vår andliga utveckling. Det blir allt vanligare att gå på kurser och föreläsningar om tantra och liknande ämnen, men faktumet är att även här i väst har vi en gedigen och gammal tradition om just detta ämne. Cain kommer att i denna föreläsning att beskriva själva processen i denna magiska gren samt att jämföra de österländska och västerländska traditionerna.


Kurser


Cain D Thorson kan även bokas för olika kurser, dag eller helgkuser beroende på valt ämne. 

Föreläsningar online

kommer snart!!

Inom kort kommer det läggas upp spännande föreläsningar online!

Att uppnå det omöjliga – En föreläsning om Magins Konst

Andligheten förenklad och utveckladLiv efter döden – Själens hemligheter


Spådomskonsten i historian

EARTH - My Body

WATER- My Blood

AIR- My Breath

FIRE - My Spirit